27 Kasım 2012 Salı

MİTOS - LOGOS



MASALLAR,EFSANELER DÜNYASINA YOLCULUĞA NE DERSİNİZ?

   
 
İDGSA80'lilerin düzenlediği 6.Geleneksel MSGSÜ Karma Sergisi'nin açılış kokteyli dün gece MSGSÜ Bomonti Kampüsü Bedri Rahmi Eyüboğlu Salonu'nda yapıldı.

Bu yılki geleneksel serginin konusu "Mitos&Logos" adı altında mitoloji olarak belirlenmiş. İDSGSA80'liler, "MİTOS - LOGOS, geçmişin tüm zenginlikleriyle hayatımızı kavrıyor,anlamlandırıyor, yaşamımıza yayılıyor...Gelin bu yolculuğu birlikte yapalım..." diyerek tanımlayarak, sanatseverleri etkinliğe davet ediyorlar..

 Kuruluşundan bu yana 6 yılda 30 sergi açan, grubun, 6.Geleneksel MSGSÜ Sergisini, MSGSÜ Bomonti Kampüsünde 26 Kasım-7 Aralık tarihlerinde ziyaret edebilirsiniz.

Etkinliğin özel kılan bir başka noktada; MSGSÜ'nün, Bomonti kampüsünde yapılandırdığı BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU Sergi Salonu, ilk kez bu sergi ile kapılarını, sanat dünyasına açıyor olmasıdır..

Yeni kampüsü ve değerli üstad BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU  adını alan salonudaki açılış kokteylinde;  güzel sanatların her dalından mezun üyelerin yanısıra, 80'li yıllarda okulda olan, hala gönül birliği yapmış değerli sanatçılar, hocalar ve sanatseverler biraradaydı.

Ali Teoman Germaner, Alev Ermiş Mavitan , Ayla Aksungur, Bihrat Mavitan,
Devrim Erbil, Ferit Özşen, Mehmet Aksoy, Meriç Hızal, Rahmi Aksungur,
Sadun Ersin ve Süleyman Saim Tekcan'un eserlerininde bulunduğu, 6.Geleneksel MSGSÜ sergisini 7 Aralık 2012 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.
 

MSGSÜ BOMONTİ KAMPÜSÜ
BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU SERGİ SALONU
 CUMHURİYET MAH. SİLAHŞÖR CAD. NO:89
BOMONTİ ŞİŞLİ
Tel: (0212) 246 00 11
 
 
 
Devrim Erbil
 
Ali Teoman Germaner

 
Cahide Erel

Kutay Uzer

Esra Ünver
 
Serpil Ümit Görgü

 
Ayşe Çetkin

Timuçin Çakaloz

Türkan Karali



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder