13 Nisan 2013 Cumartesi


ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARA
DESTEK SERGİSİ AÇILDI....
 
Tomurcuk Vakfı Resim Eğitmenleri Günsu Saraçoğlu “İki Ruhtan Biri: Şaman İzleri” koleksiyonu ile Esra Şentuna “Mühürlü Düşler” koleksiyonunu 12-17 Nisan 2013 tarihinde Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “Bir Parça Sanat /  A Piece Of Art” adlı sergide sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
 
Tomurcuk Vakfı Eğitmenleri Günsu Saraçoğlu ve Esra Şentuna’nın açılışına; Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Genel Koordinatör Özcan Alpar, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi yöneticileri, Tomurcuk Vakfı yöneticileri&Eğitmenleri, velileri ve öğrencilerinin yanı sıra geniş bir davetli topluluğu katıldı.
  
T.C.Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Genel Koordinatör Özcan Alpar;
Tomurcuk Vakfı Çocukları ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.
 
Akrilik, yağlı boya ve karışık teknik kullanılarak hazırlanmış yaklaşık 30 eserin yer aldığı sergiyi, 17 Nisan Perşembe gününe dek Maltepe’deki Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde izlemek mümkün.
 
 
 Tomurcuk Vakfı Eğitmenleri & Tomurcuk Ressamları
 
Sergi kapsamında sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergi kataloglarının satışından elde edilen gelir, TOMURCUK VAKFI’na bağışlanacak.
  
Günsu Saraçoğlu ve Esra Şentuna, 11-17 Ocak 2013 tarihlerinde, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'n de “Zihinsel Engelli Çocuklardan Konuşan Resimler” adlı sergiyle sanatseverlerle buluştular.
“Tomurcuk Ressamları”, 9-23 Kasım 2012 tarihlerinde düzenlenen 2. İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali'nde eğitmenler Günsu Saraçoğlu ve Esra Şentuna ile birlikte workshop çalışmaları yaptılar.
 
 SERGİDEKİ ESERLERDEN ÖRNEKLER
 
 
Esra Şentuna,ORTANCALAR, Yağlı Boya 80x60

 
 Günsu Saraçoğlu, RÜYA TUTUCU, Karışık Teknik 45x65
  
 Günsu Saraçoğlu, İKLİM BÜYÜSÜ, Yağlı Boya 80x100

 Esra Şentuna, RENKLİ DÜŞLER YAĞMURU, Yağlı Boya 50x80
 
 
 
Tomurcuk Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı
 


Adres: T.C. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi
Gülsuyu Mah. Nar Sok. E5 Yanyol (Gülsuyu Metro Durağı)
Maltepe / İstanbul
Telefon: 0216. 589 36 00
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder