17 Mart 2013 Pazar

 
    " 46+ Türkiye Dünyanın Melek Yüzleri "

Tomurcuk Vakfı, "21 Mart Down Sendromu Günü" dolayısı ile Ankara'da düzenlenen "46+ Türkiye Dünyanın Melek Yüzleri " etkinliğine davet edilmiştir.
 
Ankara Rixos Otel'in de düzenlenen gala yemeğinde; Başbakan Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile 21 Mart 2013 Perşembe akşamı "Tomurcuk Perküsyon Grubu" sahne alacaktır.
 
Tomurcuk Vakfı Yöneticileri & Üyeleri ; 20 - 22 Mart tarihleri arasında Ankara'da çeşitli temaslarda bulunacaklar ve organizasyonlara katılacaklardır.
 
 
 
 
 
 Tomurcuk Perküsyon Grubu
&
Duygu Güneş Karagöz(Perküsyon Grubu Ritim Eğitmeni)

 

 
 
TOMURCUK VAKFI Hakkında.....
TOMURCUK Vakfı, zihinsel engelli gençlerin aileleri tarafından 2010 yılında kurulmuştur.
Mehmet Zorlu Vakfı’nın kuruluş sponsoru olduğu Tomurcuk Vakıf'ı; zihinsel engelli bireylerin rehabilitasyonu, sosyal hayat içinde varolabilmeleri ve üretim hayatına katılabilmeleri için çalışmalar yapmaktadır.
TOMURCUK Vakfı’nın ana amaçlarından biri de, zihinsel engelli bireylerin ebeveynlerinin kaybından sonra yaşamlarını iyi şartlarda sürdürmelerini sağlamaktır.
Vakıf, şu anda İstanbul Ataşehir ilçesindeki yeni binasında faaliyetini sürdürmektedir. Binada, çok yakında hizmete girecek olan Vakfa ait Rehabilitasyon Merkezi’nin yanısıra, zihinsel engelli gençlerin üretime katılacağı atölyeler bulunmaktadır. Binanın giriş katı da yine gençlerin çalışacağı kafeterya olarak düzenlenecektir.
TOMURCUK Vakfı, kendi amaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, TOMURCUK Gençlerinden oluşan Perküsyon Grubu da, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. Şimdiye kadar sayısız konser veren grup, 21 Mart Dünya Down Sendromu günü nedeniyle 21 Mart 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ve Ankara’da gerçekleşecek olan gala yemeğinde sahne alacak.
www.tomurcukvakfi.org ve info@tomurcukvakfi.org adreslerinden bilgi alabilirsiniz.

3 yorum: